• luwih saka 10 taun R & D lan pengalaman Pabrik

    luwih saka 10 taun R & D lan pengalaman Pabrik

  • Supplier saka produk khusus lan pribadi

    Supplier saka produk khusus lan pribadi

  • Desainer saka sistem perawatan banyu profesional

    Desainer saka sistem perawatan banyu profesional

  • wektu pangiriman Fast kangge bahan geosynthetics

    wektu pangiriman Fast kangge bahan geosynthetics

Products Bintang

Dumunung ing Xi'an, kutha kuna sing misuwur saka Sajarah 13 wangsa. Xi'an Homey Technology Co., Ltd. iku sawijining perusahaan dagang impor lan ekspor ing Shaanxi Shicheng Engineering Co., Ltd. lan perusahaan dhuwur-tech sing specialized ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan piranti perawatan banyu , spare parts, lan geosynthetics lingkungan materials.Adhering prinsip operasi wong-oriented, Prospecting bisnis nggunakake teknologi, expansion inovasi-mimpin, lan menang-menang kerjasama perusahaan Nyedhiyani consulting bisnis profesional lan solusi lengkap ing lingkungan Proteksi, construction, lan Conservancy banyu, lan account pangripta bahan nyimpen energi anyar ...

Read More

Baru

Tampilan Online Chat!