Prakawis kita - Xi'an Homey Technology Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Dumunung ing Xi'an, kutha kuna sing misuwur saka Sajarah 13 wangsa. Xi'an Homey Technology Co., Ltd. iku sawijining perusahaan dagang impor lan ekspor ing Shaanxi Shicheng Engineering Co., Ltd. lan perusahaan dhuwur-tech sing specialized ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan piranti perawatan banyu , spare parts, lan geosynthetics lingkungan materials.Adhering prinsip operasi wong-oriented, Prospecting bisnis nggunakake teknologi, expansion inovasi-mimpin, lan menang-menang kerjasama perusahaan Nyedhiyani consulting bisnis profesional lan solusi lengkap ing lingkungan Proteksi, construction, lan Conservancy banyu, lan account pangripta bahan nyimpen energi anyar. Pangadeg perusahaan wis digunakake ing lapangan lingkungan Proteksi kanggo luwih saka 10 taun wiwit lulusan. Kanthi nggunakake kaluwihan saka Internet lan bakat, perusahaan wis darmabakti kanggo nggawé dhewe account ing pasar jaban rangkah lan nyediakake produk profesional. Perusahaan, ing roh HOMETEC, bakal terus kanggo kerjo bareng karo organisasi ing ngarep lan luar negeri kanggo ngenthengake gesang karo inovasi lan éling ngimpi nggunakake teknologi.


Tampilan Online Chat!