Sea sistem perawatan banyu (HMJSWRO-1000LPH)

Sea sistem perawatan banyu (HMJSWRO-1000LPH)

Short Description:

sistem perawatan banyu segara 1. Breif introduksi Design basis: Rata-rata salinity≤35000ppm. Banyu feed kudu tundhuk karo basis desain kanggo njamin kualitas output. output kualitas: salaras karo standar banyu ngombé internasional (TDS≤600ppm) njamin: Komponen utama (membran, pump dhuwur meksa, prau dhuwur meksa) dijamin kanggo setahun ing kondisi sing peralatan dilakokno mlaku miturut pandhuan. 2. Equipment rincian Output Qu ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    sistem perawatan banyu segara

    1. introduksi Breif

    Desain basis:

    Rata-rata salinity≤35000ppm. Banyu feed kudu tundhuk karo basis desain kanggo njamin kualitas output.

    output kualitas:

    Salaras kanggo standar banyu ngombé internasional (TDS≤600ppm)

    njamin:

    Komponen utama (membran, pump dhuwur meksa, prau dhuwur meksa) dijamin kanggo setahun ing kondisi sing peralatan dilakokno mlaku miturut pandhuan.

     

    2. rincian Equipment

    jumlahe output: 750L / H (4500GPD)

    sumber daya: 380V, 50Hz

    ukuran: 1000x800x1500mm

     

    3. route Technical lan diagram aliran

    sistem Sea Water desalination RO dumadi saka wis treament lan RO desalination banyu segara. Rute technical minangka ngisor.

    baku banyu -> tank air baku banyu -> Raw pump -> Quartz Filter wedhi -> Active pump karbon filter-> meksa High -> Filter Keamanan -> RO equipment-> tank banyu Pure

     

    Components 4.Main

    FCRO membran kanthi 99% saben uyah larangan;

    Filter wedhi Quartz

    filter karbon aktif

    Anti-scalant dosing

    Jenga dhuwur meksa Pump;

    FRP meksa Spring;

    5 Micron endhepan Filter;

    Flushing tutup Solenoid;

    Pump metu aturan tutup

    Motor saka high quality

    dhuwur meksa mati-mati piranti (asal: Italia)

    kurang meksa mati-mati piranti

    Meksa / pratondo aliran

    kabinèt kontrol listrik, meter kanggo inspecting kualitas banyu

    sistem Cleaning (kalebu tank reresik)

    pipelines dhuwur meksa (materi: 316SS)

    selang dhuwur meksa (316SS peserta)

    pipelines meksa Low (materi: Rifeng PAP pipe

    PGAKJ9 {(J4AY68XN3 $ Q $ @ {5

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!