sistem perawatan banyu Tambak (seri HMJBKRO)

sistem perawatan banyu Tambak (seri HMJBKRO)

Short Description:

larangan uyah dhuwur brackish mbalikke sistem osmosis 3000GPD unit iki digunakake kanggo nambani banyu brackish karo TDS saka 7000ppm karo tingkat Recovery sampek 70%. The conponents utama sistem multi media Filter, Filter karbon aktif lan desalination banyu brackish unit.With larangan uyah dhuwur lan sonsume kurang energi, iku uga gampang instalasi lan pangopènan. Prodhuk CE certified karo kualitas apik. Brief Pambuka: 1, langkung Dow FILMETEC lunak desain kanggo ngetung lan simulasi, ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Koleksi: sistem perawatan banyu Tambak
  • Raw TDS banyu: ngisor 15000ppm
  • TDS banyu Output: kurang saka 600ppm
  • Frame: baja Carbon
  • Warna: Nature
  • Driving motor: 380V 50HZ 3 phase
  • Detail produk

    Tags Product

    larangan uyah dhuwur brackish mbalikke osmosis sistem 3000GPD

     

    unit iki digunakake kanggo nambani banyu brackish karo TDS saka 7000ppm karo tingkat Recovery sampek 70%. The conponents utama sistem multi media Filter, Filter karbon aktif lan desalination banyu brackish unit.With larangan uyah dhuwur lan sonsume kurang energi, iku uga gampang instalasi lan pangopènan. Prodhuk CE certified karo kualitas apik.

     

    Pambuka Brief:

    1, Gunakake lunak desain Dow FILMETEC kanggo ngetung lan simulasi, nyediakake guidline teori kanggo desain

    2, desain sistem beda miturut Feed kualitas banyu lan kapasitas dibutuhake, seri B2K ditrapake kanggo banyu mentah karo isi uyah 5000ppm-15000ppm. Yen isi uyah iku ndhuwur 15000ppm pls milih seri SW kanggo banyu segara

    3, banyu seger piranti panggantos otomatis Unik kanggo ngganti musataken ing mèmbran banyu seger nalika sistem mandheg kanggo ngurangi polusi membran, mulane ndawakake gesang layanan lan biaya murah.

    4, karbon baja ditutupi lan pigura stainless steel kanggo pilihan, gembong obah bisa diinstal kanggo kahanan instalasi beda

    5, Stainless steel lan SCH80UPVC pipelines kanthi kualitas dhuwur kanggo njamin bocor lan karat kurang ing tekanan dhuwur

     

    Instalasi: 
    water pump Raw + wedhi silika Filter + filter karbon aktif + softener + micron Filter + pump dhuwur meksa + sistem RO.

    sumber daya 220 / 380V, 50Hz / 60Hz kanggo pilihan. Pigura iku petroleum lan stainless steel pilihan.

     

    SISTEM SPESIFIKASI

    HMJBK9RO seires- Kanggo nambani banyu mentah karo TDS kurang saka 9000ppm

    @ {{7} HZX ~ ZJJCGCW8JWB`VB

     

    HMJBK15RO seires- Kanggo nambani banyu mentah karo TDS kurang saka 15000ppm

    9N (25k} 96K {CDRM4DOE4) 9A

     

    komponen MAIN

    1.DOW membran prau meksa 2.FRP 3.sediment Filter 4.SS centrifugal pump presure dhuwur 

    sistem 5.cleaning 6. sistem panggantos banyu seger 7. petroleum pigura ditutupi

    8.PLC kontrol otomatis

     

    komponen pilihan

    Filter 1.multi-media 2.activated filter karbon pigura 3.stainless baja

     

    Proses WORKING

    123

     

    111

    sertifikat

    CE

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!