FAQs - Xi'an Homey Technology Co., Ltd

FAQs

materi geosynthetics Waterproofing

Q1: Where is perusahaan located  

A: Our company is located in Langkawi, Langkawi District Province, China.

Q2: Bisa nyedhiyani sampel kanggo kita?

A: Ya, Kita bisa ngirim conto free, nanging customer kudu mbayar barang ing.

 Q3: Apa jumlahe minimal? 

A: Jumlahe minimal order iku 5000 Meter kothak, nanging negotiable.

 Q4: Apa istilah pembayaran?

A: T / T, Western Union, L / C ...

 Q5: Apa wektu pangiriman Panjenengan?

A: wektu Produksi biasane biaya 3-5 dina, kemampuan produksi: 5000-7000 meter kothak saben dina.

sistem perawatan banyu RO

Apa jinis sumber banyu iku nambani?

Mbalikke Osmosis solusi banyu perawatan becik ing paling jinis banyu water.tap, uga dikenal minangka sumber kotamadya, undergroundwater, kang kalebu banyu brackish, lan toya segara. Bédané paling gedhe antarane telung jinis kasebut iku Total dipun bibaraken Solids (TDS) isi saben jinis. Minangka aturan saka jempol, Association Health Amérika mbutuhake banyu ngombé punika wonten 2.000 ppm TDS.Reverse osmosis asring digunakake ing lingkungan banyu tunyuk kanggo ngurangi atose, utawa lebu setor ing banyu saka lelungan ing logam pipo. Total barang padhet larut asring target saka banyu dimurnèkaké ing tutul wadhuk systems.Underground banyu banyu asring brackish, artine ngemot gedhe volume uyah, nanging ora cukup kanggo bisa dianggep banyu uyah. Banyu soko njero lemah paling kerep diresiki kanggo industri tetanèn, industri pertambangan. Banyu soko njero lemah uga target prized industri bottling, amarga kombinasi Mineral unik asring duwe rasa narik kawigaten.
Salt mbalikke banyu osmosis (kadhangkala disebut minangka desalination) punika nolèh saka saltwater menyang ngombé banyu. Ocean banyu wis nganti 45.000 ppm TDS. Efesus paling gedhe desalination teka ing nyediakake banyu ing wilayah sing lack sumber umume saka banyu seger.

Apa pretreatment perlu?

Penting sanget sing banyu feed bisa preconditioned kanggo nglindhungi membran saka fouling nyebabake membran failure.The durung wayahe wis dibangun saka materi keropos sing ngidini banyu kanggo nembus, nanging nolak nganti 99% saka barang padhet larut ing lumahing. uyah ing dipun bibaraken sing klempakan nolak banyu (stream brine), ngendi padha kosong sampah. Njabut iku sadurunge kuwi kunci kanggo ngeculke sistem RO apa iku temenan do.As sistem RO terus operate, ing barang padhet dipun bibaraken lan dilereni soko tugas ing banyu feed kathah nglumpukake bebarengan lumahing membran. Yen barang padhet iki angsal mbangun munggah, padha pungkasanipun matesi wacana banyu liwat membran, asil ing mundhut saka kabeh. (Kapasitas kabeh saka membran iki umumé diarani minangka tingkat flux, lan diukur ing galon saben kothak mlaku saka wilayah membran lumahing saben dina.)

Apa perlu kanggo njaluk analisis banyu?

Analisis kimia rinci (LSI, SDI, utawa CFI) saka banyu feed RO iku sawijining kabutuhan Absolute kanggo Ngenali potensial foulants. Iki ngirim kalebu pangukuran atose (calcium lan Magnesium), barium, strontium, alkalinity, PH, lan klor. The data saka analisis kimia bisa dipigunakaké déning insinyur ngrancang sistem kanggo nemtokake paling luweh

Uploaded membran sing loro bakal nyilikake cenderung tatanan ukuran lan simpenan lan nggedhekake Recovery lan tingkat flux.

Apa nemtokake pretreatments pas kanggo RO tartamtu?

Ing siji tembung: analisis. Saben sumber banyu iku beda, lan sampeyan ora ngerti apa ing banyu nganti sampeyan duwe analisa. Analisis banyu, angka LSI, SDI, utawa CFI digunakake kanggo nemtokake syarat pretreatment pas kanggo sistem RO tartamtu. Wiwit Penyetor banyu werna-werna banget saka siji lokasi liyane, saben requirement pretreatment bakal beda.

Ora banyu feed kudu softened dening RO?

ion iku cara populer kanggo softening lan ngurangi potensial kanggo tatanan ukuran Mineral ing lumahing membran. Ion exchange softening migunakake sodium kanggo ngganti ion scaleforming kaya kalsium, magnesium, barium, strontium, wesi, lan aluminium kanggo nyegah karusakan kanggo unsur membran. Sodium formulir uyah banget telat, kang siap ditolak dening Reverse Osmosis System lan ora siap mbentuk timbangan Mineral ing lumahing membran. A softener sodiumcycle wis lair malih karo sodium klorit brine. regenerant ngginakaken, bebarengan karo softener banyu mbilas, kudu kosong, bisa diperlokake kanggo sampah. Iku amarga saka iki sing ion dianjurake kanggo aplikasi sing duwe isi logam dhuwur ing banyu dianggep.

 Apa injeksi asam perlu?

Kaya solusi ngandhut asam sing ora apik kanggo membran, solusi caustic merata bakal ngrusak mèmbran unsur. Asam injeksi bisa digabung menyang sistem pretreatment RO kanggo ngontrol PH lan nyilikake cenderung ukuran-mbentuk banyu feed. injeksi asam dituduhake yen cenderung ukuran mbentuk saka stream brine ndhuwur iku +0,3 minangka diukur LSI. Salah siji sulfuric utawa asam klorida bisa digunakake kanggo maksud iki.

 Apa sing antiscalant apa?

Antiscalants wis ditampilake dadi efektif ing ndawakake interval antarane cleanings kimia saka membran RO. produk sing umum dirumuske kalebu fosfat anorganik, organophosphates, lan dispersants. Sawetara Antiscalant ngemot polimer positif lan dispersants sing bisa nanggepi karo polimer cationic sing bisa dosed munggah stream sadurunge saringan media. Antiscalant kudu kompatibel karo polimer iki; digunakake, prodhuk reaksi bakal gawe salah membran.

Apa kabeh sistem mbutuhake cleaning kimia?

Senadyan kabeh efforts kanggo nglindhungi sistem saka fouling lan ilang flux, pungkasanipun membran bakal mbutuhake cleaning kimia. A sistem RO welldesigned bakal kalebu pranata kanggo reresik a gondhelan kanggo nggampangake proses reresik. gondhelan ngirim kalebu tank kimia, solusi mesin ingkang ndamel benter, pump recirculating, kualitase, hoses, lan kabeh sambungan liyane lan fitting dibutuhake kanggo accomplishing reresik kimia lengkap modul RO.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!