fiberglass Geogrid

fiberglass Geogrid

Short Description:

Description fiberglass minangka materi, diadopsi proses tenun nganakaké materi struktur Network, kanggo nglindhungi fiberglass lan nambah kinerja, liwat proses khusus kanggo nutupi mbentuk bahan led lamp gabungan. Ing serat geogrid punika jinis anyar saka led lamp banget kang ningkatake trotoar lan roadbed. item digawe saka kain filament fiberglass dirajut lan ditutupi. Wis kekuatan tensile dhuwur, elongation kurang, dhuwur pengaturan lentur banget r ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description

    Ing serat minangka materi, diadopsi proses tenun nganakaké materi struktur Network, kanggo nglindhungi fiberglass lan nambah kinerja, liwat proses khusus kanggo nutupi mbentuk bahan led lamp gabungan.

     

    Ing serat geogrid punika jinis anyar saka led lamp banget kang ningkatake trotoar lan roadbed. Item digawe saka kain filament fiberglass dirajut lan ditutupi. Wis kekuatan dhuwur tensile, elongation kurang, dhuwur pengaturan lentur banget resistance kanggo kinerja dhuwur lan kurang suhu etc., sawise perawatan kanggo nutupi permukaan, karo resistance banget alkali lan resistance tuwa, digunakake digunakake ing trotoar aspal, semen trotoar konkrit lan penambahan roadbed; loro dalan hard lan trotoar fleksibel bisa Applied, dibandhingake karo dalan tradisional bisa ngurangi biaya, umur, nyegah retak bayangan dalan. fiberglass Geogriduga bisa digunakake kanggo sepur, bandara, Conservancy banyu, dam lan penambahan lemah alus lan penambahan roadbed.

    Fitur

    1) kekuatan High tensile, elongation kurang

    2) Ora long-term penjilat

    3) stabilitas Thermal

    4) Compatibility karo dicampur aspal

    5) stabilitas Fisik lan kimia

    6) Agrégat selipan lan pambatesan

     

    aplikasi

    Sampeyan bisa digunakake digunakake ing pangopènan trotoar semen lawas, landasan pacu Bandara, dam, pangayoman slope, dalan lan jembatan trotoar pitulungan Processing lan wilayah liyane engineering.

    Keterangan lan paramèter

    52O @ 26 (H $] WPXEE0ANM9_M6


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!