sistem perawatan banyu standar RO (HMJRO-2000LPH)

sistem perawatan banyu standar RO (HMJRO-2000LPH)

Short Description:

2000LPH demineralized sistem RO murni Brief instruction: 2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih wis Integrasi desain struktural. The hoses diskusi sing mlaku nutup. volume cilik yakuwi kanggo gerakan gampang, instalasi lan maintanence. Bahan kanggo piranti sing tahan korosi, plastik dikiataken, tembaga nikel-alumimum, kanggo ngatasi sistem problem.The karat banyu digunakake kanggo ngresiki ing TDS banyu ing 2000ppm lan banyu permeated sawise ca dianggep ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Kapasitas: 2000LPH
  • Material: baja Carbon
  • Warna: Putih
  • Koleksi: RO modul utama tanpa wis perawatan
  • Ana ing membran: 8 pcs saka 4040 membran
  • Driving motor: 380V 50HZ 3 phase
  • Detail produk

    Tags Product

    2000LPH demineralized sistem RO murni

     

    instruction Brief:

    2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih wis Integrasi desain struktural. The hoses diskusi sing mlaku nutup. volume cilik yakuwi kanggo gerakan gampang, instalasi lan maintanence. Bahan kanggo piranti sing tahan korosi, plastik dikiataken, tembaga nikel-alumimum, kanggo ngatasi sistem problem.The karat banyu digunakake kanggo ngresiki ing TDS banyu ing 2000ppm lan banyu permeated sawise dianggep bisa ngombe langsung.

     

    Desain basis:

    1, Banyu mentahan banyu tunyuk, sumber banyu kotamadya (TDS: ≤2000ppm)

    Permeate output: pilihan miturut sarat ing (25 ° C)

    suhu input banyu segara: 4 ° C ~ 45 ° C

    2, permeate kualitas output: TDS≤600-700 ppm, WHO langsung standar ngombé.

    3, sumber daya: 220V / 380V, 50 / 60Hz

     

    aplikasi :

    * Ing ngombé banyu saben dina kanggo masyarakat, sekolah, hotel, pabrik etc

    * Desalination banyu digunakake ing teknik produksi

    * Banyu digunakake ing wedang, industri pangan etc

     

    bagean utama spek .:

     

       item

     

    Jeneng Product

     

    model 

    Brand  

    ujar

    HMJRO-2000LPH pump nyurung CHLF4-40 cnp 4m3 / h, 32m
    Filter wedhi Quartz 450 * 1650 HTCOMA   FRP
    kontrol tutup F56D RUNXIN  
    Sand: 400kg    
    filter karbon aktif 450 * 1650 HTCOMA   FRP
    kontrol tutup F56D RUNXIN  
    Carbon: 100kg    
    Softener  450 * 1650 HTCOMA   FRP
    kontrol tutup F64D RUNXIN  
    Resin: 125L    
    Filter endhepan G1 "* 20" HENGXIN ABS
    pump dhuwur meksa CDL4-190   cnp 3.6m3 / h, 160m    
    membran RO BW30-400 Dow  TFC
    sistem kontrol listrik RO-2008 Nggawe  
    instrument  ORGANIC KACA YUYAO  
    pipelines SS / UPVC    

     

     Instalasi: 
    water pump Raw + wedhi silika Filter + filter karbon aktif + softener + micron Filter + pump dhuwur meksa + sistem RO.

    Proses Plant: 
    1. Raw banyu pump- nyedhiyani meksa kanggo Filter wedhi silika / filter karbon aktif 
    2. Sand Silika filter- njaluk nyisihaken saka turbidity, dilereni soko tugas prakara, Organic prakara, colloid lan ing 
    3. Carbon Active Filter-Copot werna , free klorida, Organic prakara, prakara mbebayani lan ing 
    4, Softener-ngurangi atose banyu 
    4. Micron Filter-nyegah Deposition samubarang partikel gedhe, paling saka bakteri, lan virus menyang membran RO, akurasi punika 5um, kanggo nyekeli bali apa particulates gedhe kayata wesi gedhe, bledug, dilereni soko tugas prakara, kotor. 
    5. meksa High pump- Nyedhiyani dhuwur meksa kanggo RO membran (paling 2.0 MPa). 
    6. sistem RO sistem-RO iku bagéan utama tanduran banyu perawatan murni. Rate desalt The RO membran kang bisa tekan minangka dhuwur minangka 99%, iku saged njabut liwat 99% saka ion, bakteri, partikel lan 98% saka Organic.

    2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih

     

    proses lan testing apa:

    2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih

     

    Gambar Reference:

    2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih

     2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih

    2000LPH Reverse Osmosis potable Water pembersih

    Cerification

    CE


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!