tekstur geomembrane

tekstur geomembrane

Short Description:

Specifications Product: Jembar: kekandelan 2-7m: standar Implementasi 0.75-3.0mm: Pambangunan standar CJ / T234-2006 padha American Standard GRI-GM13 Gunakake lan katrangan: HDPE siji, pindho lumahing atos Kapadhetan dhuwur poliethelin geomembrane (HDPE) geomembrane karo resin poliethelin dhuwur-Kapadhetan kualitas, kang digawe nggunakake teknologi khusus penemuan perusahaan. Saliyane ing kinerja dhuwur-Kapadhetan saka item, item uga wis resista UV luwih ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Specifications Product:

     Jembar: 2-7m

    Kekandelan: 0.75-3.0mm

     

    Standar implementasine:  Pambangunan standar CJ / T234-2006 padha American Standard GRI-GM13

     

    Gunakake lan katrangan:  HDPE siji, pindho lumahing atos Kapadhetan dhuwur poliethelin geomembrane (HDPE) geomembrane karo resin poliethelin dhuwur-Kapadhetan kualitas, kang digawe nggunakake teknologi khusus penemuan perusahaan.

    Saliyane ing kinerja dhuwur-Kapadhetan saka item, item uga tahan UV luwih lan cocok kanggo lingkungan ruangan. Nambah koefisien gesekan, luwih cocok kanggo slope tajem lan kabutuhan desain vertikal engineering, nambah stabilitas project.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!