За нас - Ксиан Домашен технологија копродукции, ООД

за нас

Се наоѓа во Ксиан, познат античкиот град на историјата 13 династии. Ксиан Домашен технологија копродукции, Ltd е трговско друштво за увоз и извоз во Шанкси Shicheng Градежништво копродукции, Рибар и е на високо-технолошка компанија која е специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на уреди за третман на вода , резервни делови и геосинтетици животната средина materials.Adhering на принципот на луѓето-ориентирана операција, потрагата бизнис потпира на технологии, иновации управувано експанзија, и понудената соработка компанијата обезбедува професионални бизнис консалтинг и сеопфатни решенија во областа на заштитата на животната средина, изградба, и вода Conservancy, и е сосема креатор на нова енергија за заштеда на материјали. Основачот на компанијата работи од областа на заштитата на животната средина за повеќе од 10 години од матурата. Со користење на предностите на Интернет и таленти, компанијата е посветена на создавање на сопствен бренд во странство на пазарот и обезбедување на професионални производи. Компанијата, во духот на HOMETEC, ќе продолжи да соработува со организации дома и во странство да го олеснат животот со иновација и реализира сонот користење на технологии.


WhatsApp Онлајн Chat!