Rreth Nesh - Xi'an rehatshëm Teknologjia Co, Ltd

Rreth nesh

E vendosur në Xi'an, një qytet i lashtë të famshme të historisë 13 dinastive. Xi'an rehatshëm Teknologjia Co, Ltd, është një kompani e importit dhe eksportit tregtare nën Shaanxi Shicheng ndërtim Inxhinierike Co, Ltd dhe është një kompani të teknologjisë së lartë që është e specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të trajtimit të ujit , pjesë këmbimi dhe Geosynthetics mjedisore materials.Adhering me parimin e funksionimit njerëz të orientuar, kërkimet e biznesit duke u mbështetur në teknologji, zgjerimin risi të shtyrë, dhe të fitojë të fitojë bashkëpunim kompania ofron konsultime profesionale të biznesit dhe zgjidhje të plotë në mbrojtjen e mjedisit, të ndërtimit, dhe i ndaluar të ujit, dhe është krijuesi markë e materialeve të reja të kursimit të energjisë. Themeluesi Kompania ka qenë duke punuar në fushën e mbrojtjes së mjedisit për më shumë se 10 vjet që nga viti diplomimit. Duke përdorur avantazhet e internetit dhe talentet, kompania është e përkushtuar për krijimin e markë e vet në tregun e huaj dhe sigurimin e produkteve profesionale. Kompania, në frymën e HOMETEC, do të vazhdojë të bashkëpunojë me organizatat në shtëpi dhe jashtë vendit për të lehtësuar jetën me risi dhe të realizuar ëndrrën duke përdorur teknologjitë.


WhatsApp Online Chat!