FAQs - Xi'an rehatshëm Technology Co., Ltd

FAQs

Geosynthetics hidroizolim material

Q1: Ku është kompania juaj vendosur?  

A: Kompania jonë është e vendosur në Xi'an, Shaanxi Province, China.

Q2: A mund të sigurojë një mostër për ne?

A: Po, ne mund të dërgojnë mostra falas, por konsumatori duhet të paguajë mallrave.

 Q3: Cila është sasia minimale e porosisë? 

A: Sasia minimale e porosisë është 5000 metër katror, ​​por ajo është e negociueshme.

 Q4: Çfarë është kushtet tuaja të pagesës?

A: T / T, Western Union, L / C ...

 Q5: Çfarë është koha juaj e ofrimit?

A: Koha e prodhimit zakonisht kushton 3-5 ditë, aftësinë e prodhimit: 5000-7000 metër katror në ditë.

RO sistem trajtimin e ujit

Çfarë lloje të burimeve të ujit e bën atë të trajtuar?

Reverse osmozë është një zgjidhje ideale trajtimin e ujit në shumicën e llojeve të ujit water.tap, i njohur gjithashtu si burime komunale, undergroundwater, e cila përfshin ujë të njelmët, dhe deti. Dallimi i madh në mes të këtyre tri llojeve është përmbajtja e totalit Shpërndahet Solids (TDS) të çdo lloji. Si rregull e pranoj, Shoqata Amerikane e Shëndetësisë kërkon që të ujit të pijshëm është nën 2,000 ppm TDS.Reverse osmozë është përdorur shpesh në një mjedis rubinet me ujë për të reduktuar ngurtësinë, ose mbeturinat depozitohen në ujë që të udhëtojnë në tuba metalike. Solids tretur total është shpesh një objektiv i pastrimit të ujit në rubinet rezervuare systems.Underground të ujit të ujit janë shpesh të njelmët, që do të thotë ato përmbajnë vëllime të mëdha të kripës, por jo të mjaftueshme për t'u konsideruar ujë i kripur. Ujërat nëntokësore është pastruar më shpesh për industrinë e bujqësisë, industrisë minerare. Ujërave nëntokësore është gjithashtu një objektiv çmuar i industrisë së shisheve, sepse kombinimet unike minerale shpesh kanë një shije tërheqës.
Salt ujit osmozë kundërt (nganjëherë referuar si desalination) është kthese e deti në ujë të pijshëm. Uji i oqeanit ka deri në 45,000 ppm FDT. Përdorimet më të mëdhenj të desalination vijnë në sigurimin e ujit në zonat që nuk kanë një furnizim të rregullt me ujë të freskët.

Është pretreatment nevojshme?

Është shumë e rëndësishme që uji ushqyer të kushtëzohet për të mbrojtur membranat nga fouling shkaktuar parakohshme membranë failure.The është ndërtuar nga një material poroz që lejon ujin të kalojë nëpër, por refuzon deri në 99% të solids tretur në sipërfaqe. Të kripërave të tretura janë të përqendruara refuzojnë ujë (lumë shëllirë), ku ata janë të shkarkohet për të humbur. Heqja gjëra para se është çelësi për të lënë sistemin RO bëjë atë që kishte për qëllim të do.As Sistemi RO vazhdon të veprojë, të solids tretur dhe pezulluar në ujë ushqimit kanë tendencë për të grumbulluar përgjatë sipërfaqen e membranës. Nëse këto solids janë të lejuar për të ndërtuar, ata përfundimisht kufizojnë kalimin e ujit nëpër membranat, duke rezultuar në një humbje të xhiros. (Kapaciteti Xhiroja e membranave është zakonisht të referuara si shkalla fluksit, dhe është i matur në gallons në këmbë katror të sipërfaqes membranat sipërfaqe në ditë.)

A është e nevojshme për të marrë një analizë të ujit?

Një analizë e detajuar kimike (LSI, SDI, ose CFI) e ujit ushqim RO është një domosdoshmëri absolute për identifikimin e foulants mundshme. Kjo duhet të përfshijë një matje të fortësisë (kalciumit dhe magnezit), barium, stroncium, alkaliniteti, pH dhe klor. Të dhënat nga analizat kimike mund të përdoret nga inxhinierët dizajnimin e sistemit të përcaktuar optimale

array cipë që të dy do të minimizojë tendencën e formimit shkallë dhe depozitave dhe maksimizuar shërim dhe shkalla e fluksit.

Ajo që përcakton pretreatments saktë për një RO veçantë?

Me një fjalë: analizë. Çdo burim i ujit është e ndryshme, dhe ju kurrë nuk e dini se çfarë është në ujë tuaj derisa ju të keni atë analizuar. Analiza e ujit, vlerat LSI, SDI, ose CFI janë përdorur për të përcaktuar kërkesat e sakta paratrajtimi për një RO sistem të veçantë. Që furnizimet me ujë të ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme nga një vend në një tjetër, çdo kërkesë pretreatment do të jenë të ndryshme.

Ka nevojë të jetë zbutur nga ZR uji ushqim?

Jon këmbimit është një metodë e njohur për zbutjen dhe zvogëlimin e potencialit për formimin shkallë mineral në sipërfaqe membrana. Jon këmbimit zbutje përdor sodium të zëvendësuar joneve scaleforming tilla si kalcium, magnez, barium, stronciumit, hekur, dhe aluminit të parandaluar dëmtimin e elementeve membrana. Format natriumi kripëra shumë të tretshme, të cilat janë hedhur poshtë menjëherë nga osmozë Sistemit Reverse dhe mos të gatshme të formojnë peshore minerale në sipërfaqen e membranës. A zbutës sodiumcycle rigjenerohet me klorid sodium ujë i kripur. E shpenzuara regenerant, së bashku me ujë shpëlarje softener, duhet të shkarkohet për të humbur. Kjo është për shkak të kësaj që shkëmbimi jon është e rekomanduar për aplikimet që kanë përmbajtje të lartë metalike në ujë trajtuar.

 Është injeksion acid është e nevojshme?

Ashtu si zgjidhje acid nuk janë të mira për membranat, zgjidhje kaustike janë njëlloj të dëmshme për membrana elemente. injeksion acid mund të përfshihen në sistemin e pretreatment RO për të kontrolluar pH dhe minimizuar tendencën shkallë-formimin e ujit ushqimit. injeksion acid tregohet nëse tendenca shkalla formimin e lumë shëllirë është mbi +0.3 matur nga LSI. Ose sulfurik ose acid klorhidrik mund të përdoret për këtë qëllim.

 Çfarë bën një antiscalant?

Antiscalants janë treguar të jetë efektive në zgjerimin intervalet mes cleanings kimike e membranave RO. Këto produkte janë të formuluara në përgjithësi për të përfshirë fosfateve inorganike, organophosphates dhe dispersants. Disa antiscalant përmbajnë polimere të ngarkuara negativisht dhe dispersants që mund të reagojnë me polimere cationic që mund të dosed deri lumë para për filtra të mediave. Antiscalant duhet të jetë në përputhje me këto polimere; përndryshe, produkt reagimi do të urryer membranat.

A të gjitha sistemet kërkojnë pastrim kimik?

Përkundër të gjitha përpjekjeve për të mbrojtur sistemin nga fouling dhe humbasin fluksi, eventualisht membranat do të kërkojë pastrimin kimik. Një sistem welldesigned RO do të përfshijë dispozita për një pastrim trung për të lehtësuar procesin e pastrimit. Trung duhet të përfshijë një tank kimike, ngrohës zgjidhje, pompë recirculating, kullon, hoses, dhe të gjitha lidhje të tjera dhe pajisje të nevojshme për kryerjen e një kimike të plotë pastrimin e moduleve RO.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat!