• leuwih ti 10 taun R & D jeung pangalaman pabrik

    leuwih ti 10 taun R & D jeung pangalaman pabrik

  • The supplier sahiji produk husus sarta Pribadi

    The supplier sahiji produk husus sarta Pribadi

  • The desainer ti sistem perlakuan cai profésional

    The desainer ti sistem perlakuan cai profésional

  • waktos pangiriman gancang pikeun bahan geosynthetics

    waktos pangiriman gancang pikeun bahan geosynthetics

Produk Artikel

Lokasina di Xi'an, hiji kota kuna kawentar sajarah 13 dinasti. Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd. mangrupa parusahaan dagang impor sarta ékspor handapeun Shaanxi Shicheng Konstruksi Téknik Co., Ltd. sarta mangrupakeun parusahaan tinggi-tech anu husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan alat perlakuan cai , suku cadang, sarta geosynthetics lingkungan materials.Adhering kana prinsip operasi jalma-berorientasi, prospecting bisnis gumantung téknologi, ékspansi inovasi-disetir, sarta meunang-meunang gawé babarengan parusahaan nyadiakeun konsultan bisnis profésional sarta solusi komprehensif dina panangtayungan lingkungan, konstruksi, sarta conservancy cai, sarta geus brand panyipta bahan nyimpen-énergi anyar ...

Maca deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!