Nepangkeun - Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd

Tentang Kami

Lokasina di Xi'an, hiji kota kuna kawentar sajarah 13 dinasti. Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd. mangrupa parusahaan dagang impor sarta ékspor handapeun Shaanxi Shicheng Konstruksi Téknik Co., Ltd. sarta mangrupakeun parusahaan tinggi-tech anu husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan alat perlakuan cai , suku cadang, sarta geosynthetics lingkungan materials.Adhering kana prinsip operasi jalma-berorientasi, prospecting bisnis gumantung téknologi, ékspansi inovasi-disetir, sarta meunang-meunang gawé babarengan parusahaan nyadiakeun konsultan bisnis profésional sarta solusi komprehensif dina panangtayungan lingkungan, konstruksi, sarta conservancy cai, sarta geus brand panyipta bahan nyimpen-énergi anyar. Pangadeg parusahaan geus digawé dina widang perlindungan lingkungan pikeun leuwih ti 10 taun saprak kalulusan. Ku ngagunakeun kaunggulan tina Internet sarta bakat, pausahaan ieu dedicated ka ngadegkeun brand sorangan di pasar luar negeri jeung nyadiakeun produk profésional. parusahaan, dina sumanget HOMETEC, bakal neruskeun cooperate kalayan organisasi betah tur mancanagara pikeun lighten kahirupan kalawan inovasi sarta nyadar ngimpi ngagunakeun téknologi.


WhatsApp Online Chat!