geogrid Biaxial

geogrid Biaxial

Pondok Description:

Pedaran Biaxial Plastik Geogrid dijieunna tina polimér luhur-molekul ku Tonjolan, kana piring, prosés punching lajeng nangtung, manteng horizontal dijieun. bahan ngabogaan kakuatan tensile badag duanana longitudinally na di arah transverse, jeung struktur ieu ogé nyadiakeun hiji sistem interlocking idéal pikeun bearing gaya leuwih éféktif jeung difusi dina taneuh, diadaptasi ka aréa badag tina tulangan Yayasan bearing permanén. Salaku geogrid palastik bi-arah di lalaki nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    Biaxial Plastik Geogrid dijieunna tina polimér luhur-molekul ku Tonjolan, kana piring, prosés punching lajeng nangtung, manteng horizontal dijieun. Bahan ngabogaan kakuatan tensile badag duanana longitudinally na di arah transverse, jeung struktur ieu ogé nyadiakeun hiji sistem interlocking idéal pikeun bearing gaya leuwih éféktif jeung difusi dina taneuh, diadaptasi ka aréa badag tina tulangan Yayasan bearing permanén. Salaku bi-arah geogrid palastik di pabrik polimér di polimér nu bakal dipanaskeun jeung penyuluhan prosés ulang orientasi, pikeun nguatkeun link antara ranté molekular, pikeun ngaronjatkeun tujuan kakuatan na. Elongation téh ngan 10% nepi ka 15% tina lambaran aslina. Lamun geogrid di ditambah hideung séjén bahan anti sepuh karbon, bisa nyieun gaduh asam alus, alkali, résistansi korosi tur anti sepuh tur durability lianna.

     

    aplikasi

    Biaxial Plastik Geogrid pikeun rupa-rupa embankment na roadbed tulangan, bandara nlarge, tempat parkir, buruan terminal sarta bearing permanén yayasan tulangan lianna.

     

    Spésifikasi na parameter

    {N71 $ 4k ~ $$ 8% (1G_] O_F ~ O0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!