Laut Sistim perlakuan cai (HMJSWRO-1000LPH)

Laut Sistim perlakuan cai (HMJSWRO-1000LPH)

Pondok Description:

Sistim perlakuan cai laut 1. Breif bubuka Desain dadasar: Rata-rata salinity≤35000ppm. Cai feed kedah sasuai jeung dasar rarancang pikeun mastikeun kualitas kaluaran. kualitas kaluaran: akur jeung standar cai nginum internasional (TDS≤600ppm) Penjaminan: The komponén utama (mémbran, pompa tekanan tinggi, bejana tekanan tinggi) anu dijamin pikeun sataun dina kaayaan nu alat-alat nu geus dijalankeun leres nurut kana parentah. 2. Equipment rinci Kaluaran qu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sistim perlakuan cai laut

    1. bubuka Breif

    Desain dadasar:

    Rata salinity≤35000ppm. Cai feed kedah sasuai jeung dasar rarancang pikeun mastikeun kualitas kaluaran.

    kualitas kaluaran:

    Akur jeung standar cai nginum internasional (TDS≤600ppm)

    garansi:

    Komponén utama (mémbran, pompa tekanan tinggi, bejana tekanan tinggi) anu dijamin pikeun sataun dina kaayaan nu alat-alat nu geus dijalankeun leres nurut kana parentah.

     

    2. rinci Equipment

    kuantitas kaluaran: 750L / H (4500GPD)

    kakuatan suplai: 380V, 50Hz

    dimension: 1000x800x1500mm

     

    3. jalur Téknis jeung diagram aliran

    Sistim laut Cai Desalination RO diwangun ku pre-treament na RO desalination cai laut. Jalur teknis anu sakumaha di handap ieu.

    cai atah -> tank cai atah -> atah pompa cai -> quartz filter pasir -> Active pompa karbon filter-> tekanan High -> filter Kaamanan -> RO equipment-> tank cai murni

     

    komponén 4.Main

    FCRO mémbran kalawan 99% rata uyah tampikan;

    filter keusik quartz

    filter karbon diaktipkeun

    Anti scalant dosing

    Giant tekanan tinggi Kongrés;

    FRP tekanan Béjana;

    5 Micron sedimen filter;

    Flushing klep solenoid;

    Pompa kaluar ngatur klep

    Motor ti kualitas luhur

    tekanan tinggi Cicing-off alat (asal: Italia)

    tekanan low Cicing-off alat

    Tekanan / indikasi aliran

    kabinét kontrol listrik, méteran pikeun inspecting kualitas cai

    Sistim beberesih (kaasup tank beberesih)

    pipelines tekanan tinggi (bahan: 316SS)

    selang tekanan tinggi (316SS joint)

    pipelines tekanan low (bahan: Rifeng Papap pipe

    PGAKJ9 {(J4AY68XN3 $ Q $ @ {5

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!