Sistim perlakuan cai payau (runtuyan HMJBKRO)

Sistim perlakuan cai payau (runtuyan HMJBKRO)

Pondok Description:

tampikan uyah tinggi payau sabalikna Sistim osmosis 3000GPD Unit ieu dipaké pikeun ngubaran cai payau kalawan TDS of 7000ppm kalawan laju recovery upto 70%. The conponents utama sistem anu multi media filter, filter karbon -na geus diaktipkeun tur desalination cai payau unit.With tampikan uyah tinggi na sonsume énergi low, éta ogé instalasi gampang jeung perawatan. produk nu aya CE Certified kalawan kualitas alus. Ringkes Perkenalan: 1, Paké kade FILMETEC software design keur ngitung na simulate, ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jenis: Sistim perlakuan cai payau
  • Atah TDS cai: handap 15000ppm
  • TDS cai kaluaran: kirang ti 600ppm
  • Pigura: baja Karbon
  • Warna: Alam
  • Nyetir motor: 380V 50HZ 3 fase
  • jéntré produk

    Tags produk

    tampikan uyah tinggi payau sabalikna osmosis Sistim 3000GPD

     

    Unit ieu dipaké pikeun ngubaran cai payau kalawan TDS of 7000ppm kalawan laju recovery upto 70%. The conponents utama sistem anu multi media filter, filter karbon -na geus diaktipkeun tur desalination cai payau unit.With tampikan uyah tinggi na sonsume énergi low, éta ogé instalasi gampang jeung perawatan. produk nu aya CE Certified kalawan kualitas alus.

     

    Perkenalan ringkes:

    1, Paké software design kade FILMETEC keur ngitung na simulate, nyadiakeun guidline téori pikeun desain

    2, desain sistem béda nurutkeun eupan kualitas cai jeung kapasitas diperlukeun, serial B2K anu lumaku ka cai atah kalawan kandungan uyah 5000ppm-15000ppm. Lamun eusi uyah téh luhur 15000ppm PLS milih runtuyan SW pikeun seawater

    3, cai tawar alat ngagantian otomatis Unik jeung ngaganti konsentrasi dina mémbran jeung cai tawar nalika sistem eureun pikeun ngurangan polusi mémbran, kituna manjangkeun kahirupan jasa jeung ongkos handap.

    4, Karbon baja coated na pigura stainless steel keur pilihan, roda pindah bisa dipasang pikeun situasi instalasi béda

    5, steel baja tur SCH80UPVC pipelines kalawan kualitas luhur pikeun mastikeun euweuh leakage na korosi low dina tekenan luhur

     

    Instalasi: 
    pompa cai atah + keusik silika filter + filter karbon aktif + softener + micron filter + pompa tekanan tinggi + sistem RO.

    catu daya nyaéta 220 / 380V, 50Hz / 60Hz keur pilihan. pigura nu penting nyéta karbon baja tur stainless steel pilihan.

     

    System spésifikasi

    HMJBK9RO seires- Pikeun ngubaran cai atah jeung TDS kurang ti 9000ppm

    @ {{7} HZX ~ ZJJCGCW8JWB`VB

     

    HMJBK15RO seires- Pikeun ngubaran cai atah jeung TDS kurang ti 15000ppm

    9N (25K} 96K {CDRM4DOE4) 9A

     

    komponén utama

    1.DOW mémbran wadah tekanan 2.FRP 3.sediment filter 4.SS centrifugal pompa presure tinggi 

    Sistim 5.cleaning 6. sistem ngagantian cai tawar 7. karbon baja pigura coated

    8.PLC kontrol otomatis

     

    komponén pilihan

    filter 1.multi-média 2.activated filter karbon pigura 3.stainless baja

     

    prosés gawé

    123

     

    111

    sertipikasi

    CE

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!