Hiji geotextile kalawan hiji mémbran

Hiji geotextile kalawan hiji mémbran

Pondok Description:

Pedaran komposit geomembrane dijieunna tina geotextile na geomembrane diwangun ku bahan impervious, nu utamana dipaké pikeun rembesan, geomembrane komposit dibagi kana mémbran lawon sarta dua fabrics na salah mémbran, lebar nya 4-6m, beurat kasebut 1500g / m2, produk ogé mibanda sipat tinggi fisik mékanis kayaning tensile, anti cimata, jeung narekahan hateup pikeun minuhan cai, kota, Konstruksi, transportasi, subway, torowongan sarta kaperluan rékayasa sipil lianna. Becau ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

     

    geomembrane komposit dijieunna tina geotextile na geomembrane diwangun ku bahan impervious, nu utamana dipaké pikeun rembesan, geomembrane komposit dibagi kana mémbran lawon sarta dua fabrics na salah mémbran, lebar nya 4-6m, beurat kasebut 1500g / m2, anu produk ogé mibanda sipat tinggi fisik mékanis kayaning tensile, anti cimata, jeung narekahan hateup pikeun minuhan cai, kota, Konstruksi, transportasi, subway, torowongan sarta kaperluan rékayasa sipil lianna. Kusabab pilihan na bahan polimér jeung proses produksi pikeun nambahkeun agén anti sepuh, éta bisa dipaké dina lingkungan hawa non-konvensional.

     

    Fitur

     

    Komposit geomembrane 4-6m lega, beurat 200-1500g / pasagi méteran, tensile, cimata, sipat fisik tur mékanis rusak jeung sejenna indéks luhur, produk nu boga kakuatan tinggi, kinerja extension alus, deformasi modulus, asam sarta alkali, anti korosi , anti sepuh, kinerja anti rembesan jeung saterusna. Minuhan conservancy cai, kota, konstruksi, transportasi, subway, torowongan, konstruksi di rembesan, isolasi, tulangan, tulangan retakan jeung kabutuhan rékayasa sipil lianna. Ilahar dipaké dina solokan bendungan, drainase sahiji treatment anti rembesan, sarta médan runtah anti fouling perlakuan.

     

    aplikasi

    1, TPA, kokotor atawa treatment sampah anti rembesan.

    2, Walungan embankment, situ bendungan, hampas bendungan, kokotor bendungan sarta aréa embung, kanal, embung (pit, milik).

    3, Subway, basement sarta torowongan, torowongan rembesan pinding.

    4, Roadbed jeung wewengkon séjén di rembesan uyah.

    5, Embankment, bendungan saméméh tingkat parabot keur sare anti rembesan, yayasan nangtung lapisan impermeable, cofferdam konstruksi, médan runtah.

    6, Laut cai, kebon tawar.

    7, jalan raya, yayasan kareta, taneuh expansive na collapsible loess lapisan waterproof.

    8, hateup rembesan.

     

    spésifikasi produk

    1. Hiji geotextile kalawan hiji mémbran

    lawon dasar: 100-1000g ketebalan / m2 Film: 0.1-1.5mm

    2. T Wo fabrics na salah mémbran

    lawon Base thickness0.2-1.5mm Film 80-600g / m2

     

    parameter teknis

    S2WOVA3Y $ J2UBG {6RZBJA @ U


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!