Taros Kami - Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd

Taros Kami

Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd

alamat

A-1402, Lvdi Soho NO.6, Zhangba 1st Jalan, Wayah High-Tech, Xi'an, Shaanxi, Cina

Surélék

info@homeytec.cn

telepon

0086-15877553984

0086-029-65692269

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!