FAQs - Xi'an Homey Téhnologi Co., Ltd

FAQs

bahan geosynthetics Waterproofing

Q1: Dimana ieu perusahaan lokasina?  

A: parusahaan kami aya di Xi'an, Shaanxi Province, Cina.

Q2: Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun urang?

A: Sumuhun, Urang bisa ngirim sampel bebas, tapi customer kudu mayar angkutan barang nu.

 Q3: Naon kuantitas urutan minimum anjeun? 

A: Nilai minimum urutan nyaeta 5000 Méter pasagi, tapi éta negotiable.

 Q4: Naon istilah mayar anjeun?

A: T / T, Western Union, L / C ...

 Q5: What is the time pangiriman anjeun?

A: waktos Produksi biasana waragad 3-5 poé, pangabisa produksi: 5000-7000 méter pasagi per poé.

Sistim perlakuan cai RO

Naon rupa sumber cai henteu eta ngubaran?

Ngabalikeun Osmosis mangrupa solusi perlakuan cai idéal di paling jenis cai water.tap, ogé katelah sumber kota, undergroundwater, nu ngawengku cai payau, sarta saltwater. Béda pangbadagna diantara tilu jenis ieu teh Jumlah leyur padet (TDS) eusi unggal jenis. Salaku aturan jempol, Association Kaséhatan Amérika merlukeun cai nginum sahandapeun 2.000 PPM TDS.Reverse osmosis mindeng dipaké di lingkungan cai ketok pikeun ngurangan karasa, atawa lebu disimpen dina cai ti iinditan dina pipa logam. Total padet leyur téh mindeng hiji udagan purifikasi cai di ketok waduk systems.Underground cai tina cai anu sering payau, hartina maranéhna ngandung jilid badag tina uyah, tapi teu cukup keur dianggap cai uyah. Taneuh anu paling sering dimurnikeun keur industri tatanen, industri pertambangan. Taneuh ogé target prized industri bottling, sabab kombinasi mineral unik mindeng boga hiji rasa pikaresepeun.
Uyah sabalikna cai osmosis (sok disebut salaku desalination) nyaeta balik ti saltwater kana cai nginum. Samudra cai boga nepi ka 45,000 PPM TDS. The kagunaan pangbadagna ti desalination datangna dina méré cai di wewengkon eta kakurangan asupan biasa tina cai tawar.

Nyaeta pretreatment perlu?

Hal ieu kacida penting nu caina feed jadi preconditioned ngajaga mémbran ti fouling ngabalukarkeun mémbran failure.The prématur ieu diwangun tina hiji bahan porous anu ngamungkinkeun cai ngaliwatan, tapi rejects nepi ka 99% tina padet leyur dina beungeut cai. Uyah nu leyur nu ngumpul nampik cai (stream brine), tempat nu discharged runtah. Nyoplokkeun hal prior mangrupakeun konci pikeun letting sistem RO ngalakukeun naon deui ieu dimaksudkan pikeun do.As Sistem RO terus beroperasi, anu padet leyur na ditunda di cai feed condong ngumpulkeun sapanjang beungeut mémbran. Mun padet ieu diwenangkeun ngawangun up, aranjeunna pamustunganana ngawatesan petikan cai ngaliwatan mémbran, hasilna leungitna throughput. (The kapasitas throughput anu mémbran ieu umumna dianggap salaku laju fluks, sarta diukur dina galon per suku pasagi aréa mémbran permukaan per poé.)

Éta perlu meunang analisis cai?

A analisis kimia lengkep (LSI, SDI, atawa CFI) tina cai feed RO mangrupa kabutuhan mutlak pikeun identifying poténsi foulants. Ieu kedah ngawengku ukuran tina karasa (kalsium jeung magnesium), barium, basa Indonesia, alkalinity, pH, sarta klorin. Data ti analisis kimia bisa dipaké ku insinyur ngarancang sistem pikeun nangtukeun optimum

Asép Sunandar Sunarya mémbran nu duanana bakal ngaleutikan kacenderungan formasi skala na deposit na memaksimalkan recovery sarta laju fluks.

Naon nangtukeun pretreatments tepat pikeun RO tinangtu?

Dina hiji kecap: analisis. Unggal sumber cai mah béda, jeung anjeun pernah terang naon di cai anjeun dugi ka gaduh eta dianalisis. Analisis cai, nilai LSI, SDI, atawa CFI nu dipaké pikeun nangtukeun syarat pretreatment tepat pikeun System RO tangtu. Kusabab suplai cai rupa-rupa considerably ti hiji lokasi ka nu sejen, masing-masing sarat pretreatment bakal béda.

Teu cai feed perlu softened ku RO?

bursa Ion mangrupakeun metoda populér pikeun softening sarta ngurangan potensi formasi skala mineral dina beungeut mémbran. Ion bursa softening migunakeun natrium jeung ngaganti ion scaleforming kayaning kalsium, magnesium, barium, basa Indonesia, beusi, jeung aluminium pikeun nyegah karuksakan jeung elemen mémbran. Natrium bentuk Uyah pisan leyur, nu gampang ditampik ku Reverse Osmosis System jeung ulah gampang ngawangun skala mineral dina beungeut mémbran. A softener sodiumcycle geus dihasilkeun ku natrium klorida brine. regenerant The spent marengan softener cai bilas, kudu discharged runtah. Éta sabab ieu nu bursa ion disarankeun pikeun aplikasi anu gaduh eusi logam luhur dina cai dirawat.

 Nyaeta suntik asam perlu?

Sagampil solusi asam henteu alus keur mémbran, solusi caustic anu sarua ngarusak kana mémbran elemen. Asam suntik bisa jadi diasupkeun ka sistem pretreatment RO ngadalikeun pH na ngaleutikan kacenderungan skala ngabentuk tina cai feed. suntik asam dituduhkeun lamun kacenderungan skala ngabentuk tina aliran brine nyaeta luhur +0,3 sakumaha diukur ku LSI. Boh sulfat atawa asam hidroklorat bisa dipaké keur kaperluan ieu.

 Naon hiji antiscalant do?

Antiscalants geus ditémbongkeun janten éféktif dina dilegaan interval antara cleanings kimia mémbran RO. produk ieu umumna ngarumuskeun ngawengku fosfat anorganik, organophosphates, sarta dispersants. Sababaraha Antiscalant ngandung polimér nu muatanana négatif sarta dispersants nu bisa meta jeung polimér kationik sakaligus nu bisa jadi dosed up stream saméméh saringan media. Antiscalant kudu cocog jeung polimér ieu; disebutkeun, nu produk réaksi bakal ngintip mémbran.

Ngalakukeun sakabeh sistim merlukeun beberesih kimia?

Sanajan sagala usaha pikeun ngajaga sistem ti fouling na leungit fluks, pamustunganana mémbran bakal merlukeun beberesih kimiawi. Hiji sistem RO welldesigned bakal kaasup dibekelan keur beberesih a skid pikeun mempermudah proses beberesih. skid kudu ngawengku hiji tanki kimia, solusi jeung manaskeun, pompa recirculating, drains, hoses, sarta sakabeh sambungan sejen tur fittings diperlukeun pikeun accomplishing a beberesih kimia lengkep dina modul RO.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!