orat Geogrid

orat Geogrid

Pondok Description:

Pedaran The orat salaku bahan, diadopsi hiji prosés anyaman tangtu dijieun tina bahan struktur Network, pikeun nangtayungan orat sarta ngaronjatkeun kinerja sakabéh, ngaliwatan hiji prosés palapis husus ngabentuk bahan geotextile komposit. The orat geogrid mangrupakeun tipe anyar tina geotextile unggulan anu ningkatkeun jalan aspal tur roadbed. item nu dijieunna tina anyaman filamén orat anyaman na coated. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, elongation low, tinggi modulus elastis unggulan r ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    The orat salaku bahan, diadopsi hiji prosés anyaman tangtu dijieun tina bahan struktur Network, pikeun nangtayungan orat sarta ngaronjatkeun kinerja sakabéh, ngaliwatan hiji prosés palapis husus ngabentuk bahan geotextile komposit.

     

    The orat geogrid mangrupakeun tipe anyar tina geotextile unggulan anu ningkatkeun jalan aspal tur roadbed. Item nu dijieunna tina anyaman filamén orat anyaman na coated. Cai mibanda kakuatan tinggi tensile, elongation low, tinggi modulus elastis unggulan lalawanan ka kinerja suhu jeung low sajabana, sanggeus perlakuan palapis permukaan, kalayan lalawanan unggulan alkali jeung lalawanan sepuh, loba dipaké di jalan aspal aspal, semén jalan aspal beton jeung enhancement roadbed; duanana jalan teuas sarta jalan aspal fleksibel bisa dilarapkeun, dibandingkeun sareng jalan tradisional bisa ngurangan biaya, manjangkeun hirup, nyegah retakan cerminan jalan. orat Geogridogé bisa dipaké pikeun kareta api, bandara, conservancy cai, bendungan na enhancement taneuh lembut sejen tur enhancement roadbed.

    Fitur

    1) ngajentrekeun High tensile, elongation low

    2) Taya jangka panjang ngabdi

    3) stabilitas effect

    4) kasaluyuan jeung campuran aspal

    5) stabilitas fisik jeung kimia

    6) agrégat Insertion jeung Wangenan

     

    aplikasi

    Ieu bisa loba dipaké dina pangropéa sahiji jalan aspal semén heubeul, landasan bandara, bendungan, panyalindungan lamping, jalan na sasak jalan aspal tulangan ngolah sarta wewengkon rékayasa lianna.

    Spésifikasi na parameter

    52O @ 26 (H $] WPXEE0ANM9_M6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!