Geocell

Geocell

Pondok Description:

Information It was made of add anti-aging agent modification the high density polyethylene strip is welded with the base material by ultrasonic welding machine. Geocell Feature Advanced technology, Fast welding speed, Neat welding, Weld solid. Retractable freedom, Convenient transportation construction High tensile strength can reach 0.57kn/5cm(1mm thick), and the tensile strength can reach 1KN20cm Resistant to aging, long service time.   Main Application a.Solid railway roadbed b.Solid hi...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    inpormasi

    Ieu ieu dijieunna tina nambahkeun anti sepuh modifikasi agén dénsitas luhur poliétilén strip anu dilas jeung bahan dasar ku mesin las ultrasonic.

    Geocell Feature

    1. téhnologi canggih, speed las Fast, las Rapih, Weld padet.
    2. kabebasan Retractable, konstruksi angkutan merenah
    3. kakuatan tensile tinggi bisa ngahontal 0.57kn / 5cm (1mm kandel), sarta kakuatan tensile bisa ngahontal 1KN20cm
    4. Tahan ka sepuh, waktos jasa panjang.

     

    Aplikasi utama

    a.Solid roadbed kareta

    b.Solid raya perlakuan yayasan lemes

    c.Bear beban tina Embankments na ngalieurkeun tembok

    manajemén walungan cai d.Shallow

    e.Pipe sarta rojongan solokan struktur

    f.To nyegah urug jeung muka beurat tembok panahan dicampur.

    g.Independent tembok, darmaga, pameupeus ombak jeung saterusna.

    h.Desert, pantai na riverbed, governance bank walungan.

    jalan raya I.High-grade na roadbed kareta panyalindungan padet na lamping, embankment na témbok panyalindungan j.environmental, turf sarta vegetasi sejen, henteu lamping vegetasi, bendungan lamping.

    H4AI_ {8C4K $ MB] A`SN1_ (Q2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!