LLDPE Geomembrane

LLDPE Geomembrane

Pondok Description:

Pedaran LDPE Produk anu non-toksik, hambar, euweuh bauan, partikel bodas susu. Ieu boga kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan alus, rigidity kuat, résistansi panas sarta lalawanan tiis. Ogé miboga sipat alus kayaning lalawanan alus, stress lingkungan cracking, résistansi cimata jeung saterusna. Ieu bisa nolak asam, alkali jeung solvents.Used organik keur produk suntik molding, bahan kemasan dahareun, alat médis, ubar, produk niup molding, serat etc..polyethylene tiasa ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    LDPE Produk anu non-toksik, hambar, euweuh bauan, partikel bodas susu. Ieu boga kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan alus, rigidity kuat, résistansi panas sarta lalawanan tiis. Ogé miboga sipat alus kayaning lalawanan alus, stress lingkungan cracking, résistansi cimata jeung saterusna. Ieu bisa nolak asam, alkali jeung solvents.Used organik keur produk suntik molding, bahan kemasan dahareun, alat médis, ubar, produk niup molding, serat etc..polyethylene bisa diolah jadi pilem ipis, kawat sarta sambungan kabel malapah, pipa, rupa usik produk, produk suntik molding, serat etc.Widely dipaké dina tatanén, bungkusan, éléktronika, mesin, mobil, barang poean jeung aspék séjén.

     

    hal nu husus

    Taneuh bahan anti rembesan tina LDPE earthen na earthwork dicirikeun ku résistansi korosi, résistansi hawa tiis, kualitas lampu na tearing ability.Its kuat béaya rendah, kualitasna alus sarta fitur mirah henteu comparable kalayan jenis séjén bahan impermeable géotéhnik.

     

    ciri

    Salaku generasi anyar taneuh bahan impermeable, LDPE geomembrane utamana bahan kayaning poliétilén, étiléna, polimérisasi polimér étiléna, sarta diserep dina yayasan fléksibel tina geomembrane, tapi ogé ngaronjat na extensibility jeung kamampuhna deformasi adaptif alus. Ku kituna eta greatly naek pangabisa Anti rembesan jeung kamampuhna waterproof of LDPE geomembrane

     

    A pplication

    LDPE geomembrane ieu loba dipaké dina konstruksi, conservancy cai, industri kimia, transportasi, subway, pembuangan sampah, tulangan embung bendungan, torowongan sarta proyék séjén, anu adaptasi jeung rentang hawa ambient, résistansi kabocoran tinggi, koéfisién gesekan badag, sarta lapisan pelindung na - kombinasi geotextile of geotextile bahan impermeable kinerja punjul na waterproof na impermeable nyaeta immeasurable.

     

    LLDPE Geomembrane  spésifikasi

    WSU) J5YCIA`I @] H {@ 1L] RF8

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!