Ro Purifikasi Equipment Treatment Cai

Ro Purifikasi Equipment Treatment Cai

Pondok Description:

2000LPH demineralized Sistim RO murni singket instruksi: 2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun ieu terpadu design struktural. The hoses na threads nu leres disegel. volume leutik nyaeta kanggo gerakan gampang, instalasi tur maintanence. Bahan pikeun alat nu aya korosi-tahan, plastik bertulang, parunggu nikel-alumimum, pikeun ngajawab sistem problem.The korosi caina dipaké pikeun purify nu TDS cai sahandapeun 2000ppm jeung cai permeated sanggeus ca diperlakukeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Kapasitas: 2000LPH
  • Bahan: baja Karbon
  • Warna: Hideung
  • Jenis: RO modul utama tanpa pre-perlakuan
  • Taya of mémbran: 8 PCS of 4040 mémbran
  • Nyetir motor: 380V 50HZ 3 fase
  • jéntré produk

    Tags produk

    2000LPH demineralized Sistim RO murni

     

    instruksi ringkes:

    2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun ieu terpadu design struktural. The hoses na threads nu leres disegel. volume leutik nyaeta kanggo gerakan gampang, instalasi tur maintanence. Bahan pikeun alat nu aya korosi-tahan, plastik bertulang, parunggu nikel-alumimum, pikeun ngajawab sistem problem.The korosi caina dipaké pikeun purify nu TDS cai sahandapeun 2000ppm jeung cai permeated sanggeus diolah tiasa inuman langsung.

     

    Desain dadasar:

    1, The cai atah cai ketok, suplai cai kota (TDS: ≤2000ppm)

    Permeate kaluaran: pilihan nurutkeun sarat anu (25 ° C)

    hawa input cai laut: 4 ° C ~ 45 ° C

    2, Permeate kualitas kaluaran: TDS≤600-700 ppm, WHO langsung baku nginum.

    3, suplai Power: 220V / 380V, 50 / 60Hz

     

    aplikasi :

    * The cai nginum poéan pikeun masarakat, sakola, hotél, pabrik jsb

    * Desalination cai dipake dina téhnik produksi

    * Cai dipake dina inuman, industri pangan jsb

     

    bagian utama Spesifikasina .:

        barang  Ngaran Produk  model  merek  Katerangan
    HMJRO-2000LPH pompa booster CHLF4-40 CNP 4m3 / h, 32m
    filter keusik quartz 450 * 1650 HTCOMA   FRP
    klep kontrol F56D RUNXIN  
    Keusik: 400kg    
    filter karbon diaktipkeun 450 * 1650 HTCOMA   FRP
    klep kontrol F56D RUNXIN  
    Karbon: 100kg    
    Softener  450 * 1650 HTCOMA   FRP
    klep kontrol F64D RUNXIN  
    Résin: 125L    
    filter sedimen G1 "* 20" HENGXIN ABS
    pompa tekanan tinggi CDL4-190   CNP 3.6m3 / h, 160m    
    mémbran RO BW30-400 kade  TFC
    sistim kontrol listrik RO-2008 nyiptakeun  
    Instrumén  organik kaca YUYAO  
    pipelines SS / UPVC    

     

     Instalasi: 
    pompa cai atah + keusik silika filter + filter karbon aktif + softener + micron filter + pompa tekanan tinggi + sistem RO.

    Prosés melak: 
    1. atah cai pump- nyadiakeun tekanan kana filter keusik silika / filter karbon aktif 
    2. Keusik silika filter- meunang leupas tina turbidity, ditunda masalah, zat organik, colloid jeung saterusna 
    3. Karbon Active filter-Cabut Warna nu , haratis klorida, zat organik, zat ngabahayakeun jeung saterusna 
    4, Softener-ngurangan karasa cai 
    4. Micron filter-nyegah déposisi salah sahiji partikel badag, lolobana baktéri, sarta virus kana mémbran RO, akurasi nyaeta 5um, keur ngayakeun deui wae particulates badag kayaning beusi badag, lebu, ditunda masalah, impurity. 
    5. tekanan High pump- Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran (sahanteuna 2.0 Mpa). 
    6. sistem RO Sistim-RO mangrupa bagian utama tutuwuhan perlakuan cai murni. Laju desalt The RO mémbran urang tiasa ngahontal saluhur 99%, éta sanggup nyoplokkeun leuwih 99% ion, baktéri, partikel sarta 98% tina organik.

    2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun

     

    prosés jeung nguji Gawe:

    2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun

     

    gambar rujukan:

    2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun

     2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun

    2000LPH Reverse Osmosis Potable Cai nyucikeun

    Cerification

    CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!