Sistim perlakuan cai baku RO (HMJRO-5000LPH)

Sistim perlakuan cai baku RO (HMJRO-5000LPH)

Pondok Description:

Spésifikasi ngadopsi nu RO (ngabalikeun osmosis) téhnik filtration, nyieun konduktivitas cai minuhan internasional baku ModelRO-5000L / H 1, Sumber cai kedah konduktivitas leutik than150us / cm 2, Produksi capacity5000L / H cai temperatur: 25 ° C 3, Téknis parentah: A, ngadopsi nu RO (ngabalikeun osmosis) téhnik filtration, nyieun konduktivitas cai minuhan standar GB17323-1998 internasional, No bahan impurity jeung baktéri kalayan rasa alus B, The ESPA-8040 membr ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jenis: modul utama RO
  • Warna: Alam
  • Tinggi pompa tekanan: CNP pompa
  • No of mémbran: 6 PCS of 8040 mémbran
  • Nyetir motor: 380V 50HZ 3 fase
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    Ngadopsi téhnik filtration RO (sabalikna osmosis), nyieun konduktivitas cai minuhan standar internasional

    ModelRO-5000L / H

    1, Sumber cai kedah

    Konduktivitas leutik than150us / cm

     

    2, Produksi capacity5000L / H  

    temperatur cai: 25 ° C

     

    3, parentah Téknis:

    A, ngadopsi nu RO (ngabalikeun osmosis) téhnik filtration, nyieun konduktivitas cai minuhan standar GB17323-1998 internasional, No bahan impurity jeung baktéri kalayan rasa alus

    B, The ESPA-8040 mémbran, bisa nyieun recovery nu janten 50 ~ 75%, rasio desalinization janten 98%. Bisa meunang leupas kaluar 99,99% tina bug, 95% tina logam toksik, 99% radionuclide, sarta 95% tina bahan organik. 

     

    4, léngkah Purifikasi

    cai sumber sumber pompa cai quartz filter keusik filter Karbon Active

    softener cai PP sedimen filter RO UV mesin utama 

    5, Spesifikasi: equipments Ro

    CS8} 96YAA1EA} S] CA9T3IL2

     

    Pek we nu filter keusik jeung filter karbon aktif kalayan palastik jeung nu lianna dina kotak kai. 

     

    fungsi mesin

    Otomatis RO flushing mémbran jeung flushing deui.

    Otomatis eureun lamun goréng tekanan cai atawa ngaliwatan tekanan

    Otomatis eureun lamun tingkat low tina cai sumber na tingkat cai murni tinggi ngajaga mesin

    Ditangtayungan lamun euweuh kakuatan, kakuatan goréng, arus listrik badag, circuit pondok, creepage listrik teh.

     

    prosés sistim

    123

     

     

    prosés gawé 

    111

     

     

     

    CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!