geogrid baja-plastik

geogrid baja-plastik

Pondok Description:

Aplikasi Ieu bisa dipaké pikeun jalan raya, kareta api, embankments, abutments, lamping konstruksi, darmaga, bank, tanggul caah, bendungan, buruan angkutan barang, médan slag, bandara, tempat kaulinan, gedong hejo, lemes taneuh yayasan tulangan, panahan témbok, panyalindungan lamping sarta lalawanan jalan inferior rékayasa sipil. The geogrid palastik baja ngagabungkeun kakuatan tinggi, elongation low jeung pasipatan lalawanan korosi tur anti sepuh tina kawat baja, nu solves masalah korosi waja sarta ngahalangan ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    aplikasi

    Ieu bisa dipaké pikeun jalan raya, kareta api, embankments, abutments, lamping konstruksi, darmaga, bank, tanggul caah, bendungan, buruan angkutan barang, médan slag, bandara, tempat kaulinan, gedong hejo, lemes taneuh yayasan tulangan, panahan témbok, panyalindungan lamping na jalan lalawanan inferior rékayasa sipil.

    The geogrid palastik baja ngagabungkeun kakuatan tinggi, elongation low jeung pasipatan lalawanan korosi tur anti sepuh tina kawat baja, nu solves masalah korosi waja sarta nangtukeun, ku kituna tangtu aplikasi lega tur prospek pasar.

     

     Fitur

    1. kakuatan tensile tinggi, elongation low. Baja geogrid plastik kalayan bahan baku kualitas luhur pe na kualitas luhur spring karbon kawat baja jeung nambahkeun kualitas luhur anti ultraviolet sarta antioksidan sarta séjén anti sepuh aditif disampurnakeun, kakuatan tinggi, las kuat, elongation low di break (≤ 3% ).
    2. Narik lalawanan. Geogrid bisa ngahasilkeun tilu rupa impedansi lamun eta dimakamkan di SOI nu.
    3. Konstruksi téh merenah tur gancang.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!