textured geomembrane

textured geomembrane

Pondok Description:

Spesifikasi produk: Width: ketebalan 2-7m: baku Palaksanaan 0.75-3.0mm: The konstruksi baku CJ / T234-2006 sarua jeung Amérika Standar GRI-GM13 Paké na Description: HDPE tunggal, ganda permukaan kasar dénsitas luhur poliétilén geomembrane (HDPE) geomembrane kalawan résin poliétilén tinggi-dénsitas kualitas luhur, nu dijieun migunakeun téhnologi husus penemuan parusahaan. Salian kinerja tinggi-dénsitas item eta, item nu ogé boga resista UV luhur ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spesifikasi produk:

     Lebar: 2-7m

    Ketebalan: 0.75-3.0mm

     

    Baku palaksanaan:  The konstruksi baku CJ / T234-2006 sarua jeung Amérika Standar GRI-GM13

     

    Paké na Description:  HDPE tunggal, ganda permukaan kasar dénsitas luhur poliétilén geomembrane (HDPE) geomembrane kalawan résin poliétilén tinggi-dénsitas kualitas luhur, nu dijieun migunakeun téhnologi husus penemuan parusahaan.

    Salian kinerja tinggi-dénsitas item eta, item nu ogé boga lalawanan UV luhur sarta cocog pikeun lingkungan outdoor. Ningkatkeun koefisien gesekan, leuwih cocog pikeun lamping lungkawing tur kaperluan desain nangtung rékayasa, ningkatkeun stabilitas proyék.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!