geogrid Uniaxial

geogrid Uniaxial

Pondok Description:

Pedaran Éta dijieun tina polimér luhur-molekular jeung ulang punch aturan liang, lajeng stretched ti nangtung. polimér mangrupa kaayaan linier arah sarta ngabogaan struktur jaringan elliptical panjang kalayan sebaran seragam jeung kakuatan titik tinggi di proses ieu. Struktur ieu kakuatan tensile pisan tinggi na modulus tensile, Utamana produk urang anu langkung ti tingkat internasional ngeunaan tinggi mimiti (elongation of 2% -5%) ngajentrekeun tensile na modulus tensile, Ka nyadiakeun t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran

    Eta dijieun tina polimér luhur-molekular jeung ulang punch aturan liang, lajeng stretched ti nangtung. polimér mangrupa kaayaan linier arah sarta ngabogaan struktur jaringan elliptical panjang kalayan sebaran seragam jeung kakuatan titik tinggi di proses ieu. Struktur ieu kakuatan tensile pisan tinggi na modulus tensile, Utamana produk urang anu langkung ti tingkat internasional ngeunaan tinggi mimiti (elongation of 2% -5%) ngajentrekeun tensile na modulus tensile, Ka nyadiakeun gaya idéal pikeun tega tur nyebarkeun ranté nu sistim keur taneuh. Kakuatan tensile sahiji produk (> 150Mpa), beradaptasi ka rupa taneuh, geus loba dipaké bahan tulangan bertulang.

     

    aplikasi

    kakuatan tinggi materials.It geosynthetic ieu loba dipaké dina tanggul, torowongan, darmaga, jalan raya, kareta api, konstruksi jeung widang lianna.

     

    Fitur

    1, kakuatan High-unidirectional tensile, résistansi ngabdi alus, stabilitas kimia;

    2, ageung di koefisien gesekan sareng gravel.

    Spésifikasi na parameter

    ] 45 $ ~ ED)% U) KQ)] 5ZK3] 7PK


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!